Over Dutchleaks

Dutchleaks is ontstaan door de vele doofpot affaires in binnen en buitenland, veel van deze doofpot affaires zullen het daglicht nooit zien. Dutchleaks wil een podium geven aan: personen die werk gerelateerd of persoonlijk niet de mogelijkheid krijgen om te publiceren. Bijvoorbeeld: White, Black & Grey hat hackers, journalisten, misdaad verslaggevers met bewijzen, feiten, documenten en goed onderbouwde zaken.

Doel

Het doel is om de mensheid bewust te maken van onze Nederlands/Europese regering en wat er internationaal/Europees afspeelt. Welke gebeurtenissen er bewust worden verzwegen voor het publiek door de media en politiek.

Voor wie?

Voor een ieder die van goed onderbouwde zaken houdt en geen fictie verhalen, nieuws word getoetst bij meerdere kanalen. Daarnaast zijn wij niet een site die aan vergoedingen doen voor een nieuwtje, je plaatst of wij plaatsen omdat wij vinden dat wij handelen in Nationaal/Europees belang, dus voor de gehele mensheid. Ook proberen we te voorkomen om geen springplank te worden voor schrijvers  met complot theorieën, daar hebben we nu genoeg websites van.

Aanbrengen van leaks

Dat kan!! neem contact op met onze redactie, dat kan ook anoniem.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.