Wat is een VPN?

Wat is een VPN precies

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het gebruik van een VPN (Virtual Private Network). Langzaam maar zeker wordt VPN steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Een VPN-verbinding biedt een internetgebruiker namelijk drie zeer essentiële zaken: veiligheid, anonimiteit en vrijheid op het internet.

Nord VPN

NordVPN is de snelste VPN samen met ExpresVPN, het enige verschil is de prijs, voor $3,29 per maand krijg je met een 2 jarig plan  die tot maar liefst 6 verschillende apparaten met vpn voorzien inclusief je mobiele telefoon met speciale mobiele app. Je krijgt nu 72% korting op een 2 jarig abonnement via deze site. Daarnaast gaat je data over 3539 servers wereldwijd.

ExpressVPN is de snelste aanbieders die wij dusver hebben getest. Ze bieden snelle en stabiele servers, fijne apps voor alle devices en goede klantondersteuning. Wel is het zo dat ExpressVPN niet de goedkoopste VPN-aanbieder is. Ze zetten heel sterk in op kwaliteit, en dat komt met een prijskaartje. Via een speciale kortingsactie beginnen abonnementen nu bij $6,67 per maand. Dan heb je een abonnement waarmee je 3 apparaten tegelijkertijd kunt beveiligen met ExpressVPN.

Meer lezen…..